Over Mij

cremers

Mijn naam is Annie Cremers, geboren en getogen in Overloon. Getrouwd met Appie Bloemen en een zoon, Martin. 

Op 17-18-jarige leeftijd ben ik verhuisd naar Haaren om daar de opleiding tot Z-verpleegkundige te volgen. Deze inservice opleiding tot verpleegkundige in de zwakzinnigenzorg (mensen met een verstandelijke beperking), bestaat niet meer. Inmiddels zijn er andere opleidingen waarmee je wordt opgeleid tot verpleegkundige in alle werkvelden.

Na een aantal jaren in midden Brabant te hebben vertoefd, ben ik in 1987 weer in Overloon gaan wonen en ben aan het werk gegaan als verzorgende binnen de thuiszorg. Na een aantal fusies werd dat het huidige Pantein.

De laatste 10 jaar heb ik me overwegend bezig gehouden met de planning van zorg met name voor de inzet van verpleegkundigen en verzorgenden binnen de afdeling thuiszorg van Pantein in de gemeente Boxmeer.

Na 25 jaar in ‘de zorg’ te hebben gewerkt, werd het voor mij tijd voor iets anders.‘Iets anders’ moest beslist wel iets met mensen te maken hebben! Met veel enthousiasme ben ik in april 2013 begonnen aan de opleiding tot pedicure aan het Imko te Eindhoven.

In maart 2014 heb ik deze opleiding succesvol afgerond en mag ik me “gediplomeerd pedicure” noemen.

Ik hoop u eens te ontmoeten / graag tot ziens in mijn praktijk voor voetverzorging!